تصویر تبلیغاتی تصویر تبلیغاتی

خواص به،۲۰ خاصیت شگفت انگیز میوه به برای بدن

Quince

خاصیت میوه بِه یکی از غنی ترین دسته های غذایی است که به همه افراد در هر سنی پیشنهاد می شود که از میوه به استفاده کنند. میوه به بسیار خوش طعم بوده و شکل استفاده آن هم به صورت خام و هم به صورت پخته می باشد.

میوه به سفت و معطر و زرد طلایی و درخشان است که از نظر ظاهری شبیه میوه گلابی می باشد.

یکی از خصوصیات بسیار مهم این میوه معروف این است که طبیعتی گرم و معتدل دارد و کسانی که دچار سردی هستند می توانند از به، به عنوان گرمی استفاده کنند.

میوه به سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی می باشد در ادامه با ما در سایت متا راز همراه باشید تا در مورد این میوه بهشتی و فواید و خاصیت های آن بیشتر بدانیم.

خواص میوه به

خواص میوه به

در برنامه غذایی باید میوه جات و سبزیجات گنجانده شوند زیرا خواص و فواید بسیار زیادی دارند از جمله یکی از میوه جات خواص شگفت انگیز به است که برای درمان یا پیش گیری بیماری ها استفاده می شود.

ترکیبات آنتی اکسیدانی به اثرات بسیار عالی بر سلامت قلب و عروق و پیشگیری از انواع سرطان ها خواهد داشت.

میوه به غنی از ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، B و C، کلسیم، آهن، پتاسیم، فیبر، مس، روی و منیزیم، سلنیوم، فسفر،  است.

همچنین خواص دیگر به برای ترمیم پوست و مو، لاغری، خواص به برای مردان و فواید دیگر از به را در قسمت زیر می توانید مطالعه کنید.

به در طب سنتی

در طب سنتی از به سالهای بسیار زیادی است که استفاده می شود از شربت به گاهی اوقات برای سوزش معده در کودکان استفاده می شود همچنین در طب سنتی از به برای زخم معده، و تهوع صبحگاهی که بسیار شایع است استفاده می شود.

در یونان باستان به را با عسل استفاده می کنند زیرا مزه به کمی گس می باشد و وقتی با عسل مخلوط می شود خاصیت بسیار زیادی دارد.

در طب سنتی استفاده از میوه به هم به صورت خام پیشنهاد می شود و هم به صورت پخته که کنار گوشت قرمز و گوشت سفید باشد و به صورت مربا هم می توان از آن استفاده کرد.

یک به خام دارای ۸۴ درصد آب، ۱۵ درصد کربوهیدرات می باشد که چربی و پروتئین کمی دارد و دارای انرژی غذایی و مقدار متوسطی ویتامین C (18 درصد ارزش روزانه) است.

در طب سنتی از به استفاده می شود تا از رشد هلیکوباکتر پیلوری، زحمی که باعث ایجاد باکتری در معده می شود جلوگیری کند.

فیبر ۷۵/۱ گرم

پروتئین ۳/۰ گرم

آهن ۶/۳ % از ارزش روزانه غذایی

مس ۱۳% از ارزش غذایی روزانه

کربوهیدرات ۱۴ گرم

منیزیم ۲% از ارزش غذایی روزانه

پتاسیم ۴% از ارزش غذایی روزانه

ویتامین B6

ویتامین B1

ویتامین C

خواص به برای لاغری

میوه به از فیبر بالا و کالری کم برخوردار است برای همین پزشک تغذیه این میوه را معجزه ای برای لاغری و کاهش وزن می داند. کلسترول مفیدی که در به وجود دارد جایگزین کلسترول مضر شده و بدن را سالم نگه می دارد.

به دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که این‌ ترکیبات در نهایت باعث افزایش متابولیسم انرژی می‌شود و کاهش وزن بدن را تضمین می کند.

اگر می خواهید وزن ایده آلی داشته باشید از میوه به استفاده کنید و در کنار آن به ورزش و تحرکات بدنی بپردازید تا به وزن مورد نظر خود دست پیدا کنید.

فواید شگفت انگیز به برای پوست و مو

موادی که در به وجود دارد باعث درخشندگی و روشنی پوست می شود و می تواند به درمان لک های پوستی و آکنه کمک کند.

حتی در عطاری ها و داروخانه ها ماسک ها و کرم های عصاره به برای پوست موجود است. شما نیز می توانید از ماسک های خانگی برای پوست خود استفاده کرده.

ترکیب خانگی به با عسل یک معجون پوستی بسیار شگفت انگیز برای از بین بردن لک های پوستی است و می تواند خشکی پوست را نیز از بین ببرد.

خواص به برای مردان

به منبع غنی از انرژی است برای همین برای آقایان که فعالیت های زیادی دارند بسیار مفید است همچنین به یکی از میوه جاتی می باشد که برای تقویت قوای جنسی مفید بوده و می تواند کمک شایان توجهی به مشکلات جنسی کند.

همچنین به سبب پیشگیری از التهاب غده پروستات می شود.

میوه به با فرآیندهای التهابی غده پروستات و مثانه مقابله می کند. فرآیندهای التهابی می تواند منجر به عوارض و اختلال در عملکرد اندام های تناسلی مردانه شود. که با مصرف به آن را می توان کنترل کرد.

خواص به برای قلب

به دارای آنتوسیانین ها و فلاونول‌ها و اسیدهای کلروژنیک به همراه کاتچین‌ها و پروآنتوسیانیدین‌ها است بنابراین فشار خون که عامل ایجاد بیماری های قلبی و عروقی هست را کاهش می دهد.

و این مواد برای متعادل کردن و کاهش فشار خون مفید بوده و سلامتی را به بخش قلب می آورند. همچنین به تنظیم و بهبود چربی‌های خونی می پردازند و بهبود سطح چربی خون را ایجاد می کند.

بنابراین میوه به می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌های قلبی عروقی مانند نارسایی احتقانی قلب، سکته و بیماری‌های عروق قلبی جلوگیری کند.

خواص به برای کبد

میوه به بهبود سلامت بدن و مقاومت بدن را تضمین می کند و در مقابل عفونت ناشی از باکتری در کبد جلوگیری می کند.

به از چربی بسیار کمی برخوردار است برای همین از بروز چربی مضر در کبد نیز جلوگیری می کند و سلامت کبد که بخش مهمی از بدن هست را ایجاد می کند.

میوه به سبب کاهش آنزیمات کبدی و همچنین کاهش میزان کلسترول بد و تری‌گلیسیرید می شود.

کاهش این عوامل در بیماران دیابتی سبب کاهش قند خون و همچنین بهبود عملکرد کبد می شود و از طرف دیگر از بروز مشکلات قلبی جلوگیری کرده و میزان اوره و کراتین را نیز در بیماران دیابتی کاهش می دهد.

به و خواص ضد التهابی

به دارای مقادیر بالایی ویتامین ث می باشد و این ویتامین  به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. بنابراین میوه به التهاب را کاهش می دهد و یا کاملا آن را از بین می برد.

همچنین به، به درمان بیماری‌هایی مثل E.Coli و S. aureus کمک می کند.

خواص ضد باکتریایی میوه به برای جلوگیری از رشد و گسترش باکتری‌های مضر و ضد التهابی کمک بسیاری می کند.

خواص ضد ویروسی به

به دارای مقادیر بالایی از فنولیک است این ماده مدتهاست که در طب سنتی و غربی برای تولید داروهای ضد آنفولانزا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به در مبارزه و پیشگیری از سرماخوردگی‌ها و آنفولانزا و عوامل بیماری‌ زای ویروسی بسیار مفید است. وقتی این ترکیب با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به ادقام می شود بدن را قوی کرده و به تقویت سیستم ایمنی می پردازد.

فواید به و عملکرد گوارش

محققین در طب سنتی به این نتیجه رسیده اند که به در حل مشکلات گوارشی کمک قابل توجهی می کند.

طی تحقیقات اخیر خواص این میوه شگفت انگیز برای محافظت از بافت روده انسان در برابر چندین اختلال گوارشی مانند بیماری‌های التهابی روده و کولیت اولسروز موثر است.

خواص به و درمان زخم معده

به علاوه بهبود عملکرد سیستم گوارشی از به برای درمان زخم معده نیز استفاده می شود.

کسانی که زخم معده دارند می توانند از آب به استفاده کنند زیرا آب این میوه معده را نرم می کند و باعث راحت کار کردن سیستم دستگاه گوارش می شود و درد معده یا زخم معده را درمان می کند.

خواص به و پیشگیری از انواع سرطان ها

استفاده از خواص و فواید میوه ها و سبزیجات در سبد غذایی عامل مهم سلامتی انسان محسوب می شود.

به منبع غنی از آنتی اکسیدان است به همین منظور خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد زیرا مواد مغذی که در میوه به وجود دارد در مقابله با رادیکال های آزاد و محافظت از سلول ها در برابر آسیب هایی که امکان دارد به وجود بیایند کمک شایان توجهی می کند.

فواید به و بهبود قوه بینایی

در طب سنتی از سالها پیش برای درمان بیماری های چشم از گیاهان دارویی از جمله به استفاده می کردند.

امروزه به توجه به تحقیقات گسترده ای که در زمینه گیاهان و میوه ها و سبزیجات صورت گرفته است خواص آنها از جمله خواص به را تایید کرده اند.

از به در رژیم غذایی باید استفاده کرد زیرا باعث بهبود عملکرد بینایی و وضوح دید می شود حتی مصرف به خطر ابتلا به بیماری های شدیدتر چشم را از بین می برد.

خواص به و کاهش آلرژی در بدن

به خاصیت و توانایی کنترل واکنش های آلرژیک بدن را دارد. وقتی عصاره به را به صورت ژل و مرطوب کننده روی پوست می مالید، می تواند برای درماتیت آتوپیک یا اگزمای پوستی و بیماری های پوستی دیگر بسیار مفید باشد.

وجود ویتامین C در به، به کنترل التهاب پوستی و همچنین زیبایی ظاهری پوست کمک می کند و واکنش های آلرژیک را از بین می برد.

فواید به در زمان کورونا

با توجه به فواید و خواص به حتی برای پیشگیری در دوران کورونا می توان از این میوه استفاده کرد برای مصرف می توانید از دمنوش و میوه به به صورت خام یا پخته استفاده کرده و سیستم ایمنی خود را قوی کنید.

مصرف به دانه برای التیام سرفه های خشک ناشی از کورونا نیز مفید است.

خواص به در بارداری و جنین

میوه به مقادیر بالایی ویتامین B6   دارد و بر روی تهوع و استفراغ بارداری موثر و کمک ‌کننده است برای همین در دوران بارداری به خصوص در هفته ششم تا چهاردهم، مصرف میوه به، را به خانم‌های باردار توصیه می‌کنند.

جالب است که بدانید وقتی مادر در دوران بارداری از به استفاده می کند این میوه شگفت انگیز بر روی میزان IQ نوزاد اثر مثبت می گذارد و هوش کودک را زیاد می کند.

همچنین بر روی پوست و زیبایی نوزاد تاثیر مثبت دارد.

خواص به و ترکیبات کاتچین و اپی کاتچین

ترکیبات کاتچین و اپی‌ کاتچین در خواص و فواید به، سبب کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) می شود و در نتیجه از سلامت قلب و عروق محافظت می‌کند.

این دو ماده، دارای خاصیت ضد میکروبی و باکتریایی قوی هستند، در نتیجه در از بین بردن عفونت‌ها و جلوگیری از بروز بیماری‌ها بسیار مؤثر بوده و از بروز عفونت‌های سینوس‌ها، دهان، دندان، ریه و مجاری تنفسی جلوگیری می‌کنند.

این دو ماده در روده و دستگاه گوارش نیز به همین شکل عمل می کنند و ضمن اینکه باعث افزایش میزان باکتری‌های مفید در روده‌ها و دستگاه گوارش می‌شوند، باکتری‌های بیماری‌زا و عوامل عفونی را در دستگاه گوارش از بین می‌برند و باعث افزایش اکسیداسیون چربی در بدن نیز می شوند.

خواص و فواید دانه به

به غیر از میوه به دانه های موجود در به نیز دارای خواص و فواید قابل ملاحظه ای هستند. از خواص دانه به می توان برای درمان سرفه های بسیار شدید استفاده کرد.

از دم کرده دانه به نیز می توان برای بهبود بیماری هایی مثل ذات الریه و گلو درد استفاده کرد.

حتی از به دانه می توان روغن آن را گرفته و برای درمان به کار برد.

اشکال میوه به

میوه به به شکلهای مختلفی است دو نمونه پر فروش این میوه، به معطر و به آناناسی می باشد که در بازارهای کل جهان به فروش می رسد.

به معطر بیضی شکل است و دارای پوستی زرد و گوشتی سفید رنگ است و به آناناسی تقریبا شبیه گلابی می باشد و پوست و گوشتی زرد دارد.

خواصی که گفته شد در هر دو نوع شکل به وجود دارد و شما از هر کدام که خواستید می توانید تهیه کنید.

طرز تهیه دمنوش به

همان طور که قبلا اشاره کردیم میوه به اگر به صورت خام استفاده شود کمی مزه گَس دارد برخی از افراد به را در غذا همراه گوشت و مرغ پخته و استفاده می کنند اما می توانید دمنوش به را نیز استفاده کنید.

به‌ها را به خوبی بشویید تا پرز روی آن‌ها شسته شده و از بین برود.

سپس به‌های شسته شده را به کمک رنده، ریز کرده و روی یک سینی پخش کنید و بگذارید تا خشک شوند.

بعد به‌های خشک شده را تفت دهید که برای این کار باید یک تابه فلزی را روی حرارت گذاشته تا ماهیتابه به خوبی داغ شود.
به‌های خلال شده خشک شده را همزمان در تابه بریزید و به سرعت با قاشق چوبی به‌ها را زیر و رو کنید تا گرما به طور یکسان به همه به‌های برسد.

وقتی به ها به رنگ قهوه ای در آمدند زیر گاز را خاموش کنید شاید کمی دود بلند شود نترسید و اجازه دهید به ها به رنگ قهوه ای در بیایند تا دمنوش خوش رنگ تر شود.

به را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس آنها را در آب جوش به میزان دلخواه بریزید و بیست دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشند سپس این دمنوش خوش طعم را نوش جان کنید.

خواص به حفظ آرامش اعصاب با دمنوش به

نوشیدن دمنوش ها از جمله به می تواند به کنترل اعصاب و ایجاد آرامش کمک بسیار زیادی کند. به با توجه به ترکیبات آنتی اکسیدانی به حفظ آرامش تمدد اعصاب و کاهش استرس کمک بسیار زیادی می کند.

همچنین خواص به، به جلوگیری از آلزایمر و تقویت حافظه کمک می کند.

جمعبندی

میوه به رایجه و عطر دلنشینی دارد و بعد از پخته شدن طعم خاصی دارد از این میوه برای تهیه شیرینی، دسر، مارمالاد مربا و تارت کنار غذا می توان استفاده کرد میوه به حاوی مقدار زیادی پکتین یا فیبر می باشد.

حتی می توان از میوه به برای خشبو کردن فضای آشپزخانه نیز استفاده کرد یک قطعه به را کنار پنجره بگذارید و بوی خوشی که در فضا می پیچد را تجربه کنید.

البته ناگفته نماند که میوه به خام دیر هضم است و ممکن است سبب ایجاد یبوست شود و پیشنهاد می شود که یا از دمنوش به استفاده کرده و یا داخل غذا به صورت پخته آن را نوش جان کنید.

ترکیبات پلی فنولیک موجود در میوه به سبب ایجاد خواص آنتی اکسیدانی می شود و سلامت جسمانی را به وجود می آورد.

این میوه پر خاصیت را استفاده کنید و از خواص و فواید و مزه آن لذت ببرید.

مریم رضایی

نقش: نویسنده

مهم نیست که انسان چه اندازه می داند، چه چیز کسب کرده و چگونه پرورش یافته، مهم این است که دانسته خود را چگونه بکار می برد

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کپی رایت 2024 متا راز
تمامی حقوق وب سایت متعلق به متا راز می باشد.
Whatsapp
0
دیدگاه شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x